FUNdament RUN Berkel

FUNdament RUN Berkel

8 september  2018  De 100ste GS van den IJssel STER van Berkel

RUN  |  Kids run & 5km run

Start is om: 13:00 – 14:15 uur 

Huijgenslaan  |  Berkel en Rodenrijs

 

Inschrijven via:

www.funrunberkel.nl

 

Papa’s, mama’s, kinderen, vrienden, vriendinnen, clubgenootjes, kennissen, buren en collega’s, zet op 8 september aanstaande alvast een cirkeltje in je agenda! Dan beleeft Berkel en Rodenrijs zijn eerste Fun Run. Een waanzinnig leuk loopevent waar we met zijn allen een heel gezellig feestje van maken.

Deze recreatieloop is hèt moment om je loopvrienden en vriendinnen te ontmoeten en samen die 5 km te lopen. Of, als je wil, om de krachten met hen te meten. Er is ook een Kids Run, dus de FUNdament RUN Berkel biedt groot en klein een leuke recreatieve loop in je eigen omgeving.

FUN-PARCOURS

De start ligt aan het Huijgensplantsoen. Via de Krugerlaan en Wilhelminalaan kom je terug bij de finish. Onderweg kom je allerlei gezelligheid tegen, zoals dweilbands en andere oppeppers. Omdat je je familie, kinderen, buren en vrienden mee naar het parcours hebt genomen, is het natuurlijk super tof dat je vaker langs komt en ze je luidkeels aan kunnen moedigen. Waar maak je dat nou nog meer mee?! Het parcours is misschien niet zo gevarieerd, maar de beleving des te meer! Rennend op het parcours loop je van de ene boost naar de andere. We stuwen je langs het hele parcours, op verschillende manieren, naar een mooie prestatie.

KIDS RUN & 5 KM

Eerste onderdeel is de kids run, waar de kleinste kids ook samen met papa, mama, opa of oma aan mee kunnen doen. Ze krijgen een mooie medaille omgehangen, waar ze mega trots op zullen zijn!

Daarna gaat de 5 km loop van start. Een mooie gelegenheid voor al die runners in Lansingerland om samen dit unieke loopfestijn mee te maken. Het is een fun run, maarrrrr…bijna elke loper wil zijn tijd weten. Dus we hebben tijdwaarneming, er wordt een uitslag opgemaakt en de nrs. 1, 2, 3 dames en heren gehuldigd. Leuk toch?!

MEER TE DOEN De FUNdament RUN Berkel is onderdeel van de Ster van Berkel. Er zijn allerlei andere wedstrijden voor jong en oud, en rondom start/finish zijn allerlei attracties, side-events, een podium met optredens, stands en natuurlijk horeca voor een lekker biertje of ander welverdiend drankje na afloop.

Geef een reactie